Home / Otwarte Laboratoria Formularz – Katedra Techniki i ProjektowaniaFormularz Otwarte LaboratoriaKatedra Techniki i Projektowania ŻywnościWydział Żywienia Człowieka Imię i nazwisko zgłaszającego Adres e-mail Numer telefonu Nazwa szkoły Adres szkoły z kodem pocztowym Telefon do szkoły Orientacyjna liczba uczestników wizyty / profil klasy Z poniższej listy tematów, proszę wybrać datę i godzinę wykładu: Szkoła może wziąć udział maksymalnie 4 razy w danej edycji laboratoriów. Konsystencja od Kuchni: Warsztaty z Reologii w Technologii Żywności 17.11.2023 (9 - 11:15) 08.12.2023 (9 - 11:15) 05.01.2024 (9 - 11:15) Analiza porównawcza kuchni mikrofalowych oraz pieców hybrydowych i konwekcyjno-parowych na przykładzie wypieku muffinów 11.12.2023 (12-15) Wybrane zagadnienia z zakresu ogólnej technologii żywności - zastosowanie enzymów w przemyśle spożywczym 19.01.2024 (12:15 - 14:30) 26.01.2024 (12:15 - 14:30) Oświadczam, że zapoznałem/zapoznałam się klauzulą informacyjną dot. przetwarzania danych osobowych Przeczytaj jak przetwarzamy twoje dane Wyślij