Home / Rekrutacja / Rekrutacja-studia / Studia I stopnia oraz jednolite studia magisterskie / Progi punktowe
Studia I stopnia i jednolite magisterskie - progi punktowe - wolne miejsca
Liczba wolnych miejsc dostępnych w Turze 2 | Kierunek/Forma/Stopień | Tura 1 20.07.2023 r. | Tura 1 lista rezerwowa 28.07.2023 r. | Tura 1 lista rezerwowa 02.08.2023 r. | Tura 2 (studia w jęz. ang.) 28.08.2023 r. | Tura 2 18.09.2023 r. |
---|---|---|---|---|---|---|
0 | Architektura krajobrazu - stacjonarne | 68,6 | 65 | 63,7 | --- | --- |
0 | Bezpieczeństwo żywności - stacjonarne | 30,1 | 21 | --- | --- | 23 |
0 | Bioinżynieria zwierząt - stacjonarne | 60,13 | 54,21 | --- | --- | 67,53 |
0 | Biologia - stacjonarne | 47 | 35 | 22 | --- | 47 |
0 | Biotechnologia - stacjonarne | 136 | 127,9 | 122,9 | --- | --- |
0 | Biotechnologia - jęz. angielski - stacjonarne | 110 | 98 | --- | --- | --- |
0 | Budownictwo - stacjonarne | 58 | 53,2 | --- | --- | --- |
0 | Dietetyka - stacjonarne | 65,1 | 63 | 62,3 | --- | --- |
0 | Ekologiczne rolnictwo i produkcja żywności - stacjonarne | 23,8 | --- | --- | --- | 26,6 |
0 | Ekologiczne rolnictwo i produkcja żywności - jęz. angielski - stacjonarne | 41 | --- | --- | 36,4 | --- |
0 | Ekonomia - stacjonarne | 70 | 65,72 | 64,5 | --- | --- |
0 | Finanse i rachunkowość - stacjonarne | 70 | 68.42 | 67,6 | --- | --- |
0 | Food science: Technology and nutrition - stacjonarne | 30 | --- | --- | 32,9 | --- |
0 | Gastronomia i hotelarstwo - stacjonarne | 30,1 | 21 | --- | --- | 21 |
0 | Gospodarka przestrzenna - stacjonarne | 111 | 88 | 61,3 | --- | --- |
0 | Hodowla i ochrona zwierząt towarzyszących i dzikich - stacjonarne | 45 | 35 | 22 | --- | --- |
0 | Informatyka - stacjonarne | 78 | 76 | 75 | --- | --- |
0 | Informatyka i ekonometria - stacjonarne | 72 | 70 | 68,6 | --- | --- |
0 | Inżynieria ekologiczna - stacjonarne | 30 | 21,7 | --- | --- | 23,1 |
0 | Inżynieria i gospodarka wodna - stacjonarne | 46,9 | 21 | --- | --- | 21 |
0 | Inżynieria systemów biotechnicznych - stacjonarne | 42 | 23,1 | --- | --- | 23,1 |
0 | Inżynieria środowiska - stacjonarne | 32,2 | 21 | --- | --- | 30,1 |
0 | Leśnictwo - stacjonarne | 30 | 23,1 | --- | --- | 21 |
0 | Logistyka - stacjonarne | 64 | 62,64 | 61,1 | --- | --- |
0 | Meblarstwo - stacjonarne | 30,1 | 23,1 | --- | --- | 21 |
0 | Ochrona środowiska - stacjonarne | 47 | 27,3 | --- | --- | 22 |
0 | Ogrodnictwo - stacjonarne | 21 | --- | --- | --- | 21 |
0 | Ogrodnictwo miejskie i arborystyka - stacjonarne | 21,7 | --- | --- | --- | 26,6 |
0 | Pedagogika - stacjonarne | 30,1 | 25,9 | --- | --- | 25,9 |
0 | Rolnictwo - stacjonarne | 21,7 | --- | --- | --- | 25,9 |
0 | Socjologia - stacjonarne | 123 | 102,2 | --- | --- | --- |
0 | Technologia biomedyczna - stacjonarne | 135 | 122,9 | 112,5 | --- | 115 |
0 | Technologia drewna - stacjonarne | 24,5 | --- | --- | --- | 21 |
0 | Technologia żywności i żywienie człowieka - stacjonarne | 30 | 21 | --- | --- | 25,9 |
0 | Technologie energii odnawialnej - stacjonarne | 50,4 | 40 | --- | --- | 68,6 |
0 | Towaroznawstwo i marketing żywności - stacjonarne | 27,3 | 21 | --- | --- | 21 |
0 | Turystyka i rekreacja - stacjonarne | 62,54 | 58,76 | 54,88 | --- | --- |
0 | Weterynaria - stacjonarne | 126 | --- | --- | --- | --- |
0 | Zarządzanie - stacjonarne | 67,04 | 64,08 | 62,72 | --- | --- |
0 | Zarządzanie - jęz. angielski - stacjonarne | 55,3 | 35,56 | --- | 42 | --- |
0 | Zarządzanie i inżynieria produkcji - stacjonarne | 44,8 | 37,1 | 21 | --- | 68 |
0 | Zootechnika - stacjonarne | 30 | 27,3 | 22 | --- | 30 |
0 | Żywienie człowieka i ocena żywności - stacjonarne | 30,8 | 21 | --- | --- | 21 |
0 | Budownictwo - niestacjonarne | 22,4 | 21 | --- | --- | 23,1 |
0 | Dietetyka - niestacjonarne | 30,1 | 27,3 | 21 | --- | 21 |
0 | Ekonomia - niestacjonarne | 28,84 | --- | --- | --- | 55,02 |
0 | Finanse i rachunkowość - niestacjonarne | 53,06 | 46,62 | 27,86 | --- | --- |
0 | Gastronomia i hotelarstwo - niestacjonarne | 21 | --- | --- | --- | 23,1 |
0 | Gospodarka przestrzenna - niestacjonarne | 37 | --- | --- | --- | wszyscy |
0 | Hodowla i ochrona zwierząt towarzyszących i dzikich - niestacjonarne | 21 | --- | --- | --- | 21,2 |
0 | Informatyka - niestacjonarne | 50,4 | 39,9 | 21 | --- | 67,2 |
0 | Informatyka i ekonometria - niestacjonarne | 50,4 | 46,9 | 28,7 | --- | 67,2 |
0 | Inżynieria środowiska - niestacjonarne | 21 | --- | --- | --- | 21 |
0 | Leśnictwo - niestacjonarne | 21 | --- | --- | --- | 21 |
0 | Logistyka - niestacjonarne | 38,5 | 34,46 | 26,6 | --- | --- |
0 | Meblarstwo - niestacjonarne | 21 | --- | --- | --- | 21 |
0 | Ogrodnictwo - niestacjonarne | 21 | --- | --- | --- | 21 |
0 | Pedagogika - niestacjonarne | 23,1 | --- | --- | --- | 25,2 |
0 | Rolnictwo - niestacjonarne | 21 | --- | --- | --- | 21 |
0 | Socjologia - niestacjonarne | 83,3 | 51,8 | --- | --- | 77 |
0 | Technologia drewna - niestacjonarne | 21 | --- | --- | --- | wszyscy |
0 | Technologia żywności i żywienie człowieka - niestacjonarne | 22,4 | --- | --- | --- | 21 |
0 | Towaroznawstwo i marketing żywności - niestacjonarne | --- | --- | --- | --- | --- |
0 | Turystyka i rekreacja - niestacjonarne | 39,34 | --- | --- | --- | 56,56 |
0 | Zarządzanie - niestacjonarne | 35 | 32,06 | 22,96 | --- | 45,08 |
0 | Zootechnika - niestacjonarne | 21 | --- | --- | --- | 21 |
0 | Żywienie człowieka i ocena żywności - niestacjonarne | --- | --- | --- | --- | --- |
* Liczba wolnych miejsc może ulec aktualizacji przed uruchomieniem zapisów w systemie IRK w turze 2